Huizenprijzen en de huizenmarkt in Schinnen

Begrijp de huizenprijzen in Schinnen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Schinnen

Schinnen is een plaats in de gemeente Beekdaelen. Deze plaats telt volgens het CBS 35.955 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schinnen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 396.466 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 396.466
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Schinnen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Schinnen is 37 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Schinnen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Schinnen

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schinnen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Schinnen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Schinnen. Een eengezinswoning in Schinnen komt het meest (69%) voor. Daarna komt een bungalow met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Schinnen

In Schinnen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Schinnen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Schinnen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Schinnen

Starterswoningen in Schinnen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Schinnen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Schinnen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Schinnen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Schinnen

Wil je een huis kopen in Schinnen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Schinnen . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Schinnen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Schinnen.

Bekijk alle koopwoningen in Schinnen. Zoek je huurwoning in Schinnen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Schinnen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Schinnen is 2.902 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.682 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Schinnen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Schinnen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Schinnen

Schinnen bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.