logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Nuth in Nuth

Begrijp de huizenprijzen in Nuth Beekdaelen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Nuth Beekdaelen

Nuth is een wijk in de plaats Nuth binnen de gemeente Beekdaelen. Deze wijk telt volgens het CBS 6.375 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nuth. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 408.010 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 408.010
Percentage gezinnen met kinderen 28%

Verkoopduur woningen in Nuth

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nuth is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nuth moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nuth.

Woningen recent verkocht in Nuth

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nuth. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nuth.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Nuth. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Nuth

In Nuth wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nuth

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nuth (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Woningen te koop Nuth Beekdaelen

Wil je een huis kopen in Nuth Beekdaelen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nuth Beekdaelen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nuth alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nuth.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Nuth Beekdaelen.

Bekijk alle koopwoningen in Nuth Beekdaelen. Zoek je huurwoning in Nuth Beekdaelen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Nuth

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nuth is 2.125 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.147 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Nuth

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nuth vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Nuth

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Nuth? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Nuth

Nuth Tervoorst en omgeving Industrieterrein De Horsel Vaesrade Hommert (gedeeltelijk)