De Huizenmarkt in Bingelrade (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Bingelrade

Woningmarkt Bingelrade

Bingelrade is een plaats in de gemeente Beekdaelen. Deze plaats telt volgens het CBS 35.955 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bingelrade. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 364.620 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 364.620
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Bingelrade

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bingelrade is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bingelrade moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bingelrade.

Woningen recent verkocht in Bingelrade

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bingelrade. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bingelrade.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bingelrade. Een eengezinswoning in Bingelrade komt het meest (64%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bingelrade

In Bingelrade wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bingelrade

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bingelrade (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Bingelrade
Binnenring: Nederland

Bingelrade waar ligt dat?

Woningen te koop Bingelrade

Wil je een huis kopen in Bingelrade? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bingelrade . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bingelrade alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bingelrade.

Bekijk hier alle koopwoningen in Bingelrade. Zoek je huurwoning in Bingelrade? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Bingelrade

Starterswoningen in Bingelrade zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Bingelrade zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bingelrade zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Bingelrade? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Bingelrade

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bingelrade is 2.493 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.015 euro).

Leeftijden Bingelrade

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bingelrade vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Bingelrade

Bingelrade bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.