Huizenprijzen en de huizenmarkt in Puth

Begrijp de huizenprijzen in Puth met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Puth

Puth is een plaats in de gemeente Beekdaelen. Deze plaats telt volgens het CBS 35.955 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Puth. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 464.440 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 464.440
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Puth

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Puth is 40 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Puth kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Puth

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Puth. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Puth.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Puth. Een eengezinswoning in Puth komt het meest (76%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Puth

In Puth wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Puth

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Puth (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Puth

Starterswoningen in Puth zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Puth zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Puth zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Puth? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Puth

Wil je een huis kopen in Puth? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Puth . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Puth alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Puth.

Bekijk alle koopwoningen in Puth. Zoek je huurwoning in Puth? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Puth

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Puth is 2.879 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.389 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Puth

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Puth vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Puth

Puth bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.