Huizenprijzen en de huizenmarkt in Schimmert

Begrijp de huizenprijzen in Schimmert met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Schimmert

Schimmert is een plaats in de gemeente Beekdaelen. Deze plaats telt volgens het CBS 35.955 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schimmert. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 464.158 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 15
Gemiddelde vraagprijs € 464.158
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Schimmert

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Schimmert is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Schimmert moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Schimmert.

Woningen recent verkocht in Schimmert

Er zijn recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schimmert. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Schimmert.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Schimmert. Een eengezinswoning in Schimmert komt het meest (62%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Schimmert

In Schimmert wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Schimmert

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Schimmert (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Schimmert

Starterswoningen in Schimmert zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Schimmert zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Schimmert zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Schimmert? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Schimmert

Wil je een huis kopen in Schimmert? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Schimmert . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Schimmert alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Schimmert.

Bekijk alle koopwoningen in Schimmert. Zoek je huurwoning in Schimmert? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Schimmert

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Schimmert is 2.942 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.963 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Schimmert

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Schimmert vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Schimmert

Schimmert bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.