Huizenmarkt Onderbanken in Merkelbeek (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Onderbanken

Woningmarkt Onderbanken

Onderbanken is een wijk in de plaats Merkelbeek binnen de gemeente Beekdaelen. Deze wijk telt volgens het CBS 7.855 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Onderbanken. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 325.883 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 325.883
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Onderbanken

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Onderbanken is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Onderbanken moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Onderbanken.

Woningen recent verkocht in Onderbanken

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Onderbanken. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Onderbanken.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Onderbanken. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Onderbanken

In Onderbanken wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Onderbanken

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Onderbanken (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Onderbanken
Binnenring: Nederland

Onderbanken waar ligt dat?

Woningen te koop Onderbanken

Wil je een huis kopen in Onderbanken? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Onderbanken . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Onderbanken alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Onderbanken.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Onderbanken.

Bekijk hier alle koopwoningen in Onderbanken. Zoek je huurwoning in Onderbanken? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Onderbanken

Starterswoningen in Onderbanken zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Onderbanken zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Onderbanken zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Onderbanken? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Onderbanken

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Onderbanken is 2.165 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.184 euro).

Leeftijden Onderbanken

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Onderbanken vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Onderbanken

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Onderbanken? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Onderbanken

Schinveld Jabeek Bingelrade Merkelbeek-Douvergenhout Verspreide huizen