Huizenprijzen en de huizenmarkt Hulsberg in Hulsberg

Begrijp de huizenprijzen in Hulsberg Beekdaelen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hulsberg Beekdaelen

Hulsberg is een wijk in de plaats Hulsberg binnen de gemeente Beekdaelen. Deze wijk telt volgens het CBS 3.935 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hulsberg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 322.016 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 322.016
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Hulsberg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hulsberg is 15 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hulsberg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hulsberg.

Woningen recent verkocht in Hulsberg

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hulsberg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hulsberg.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Hulsberg. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Hulsberg

In Hulsberg wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hulsberg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hulsberg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Woningen te koop Hulsberg Beekdaelen

Wil je een huis kopen in Hulsberg Beekdaelen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hulsberg Beekdaelen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hulsberg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hulsberg.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Hulsberg Beekdaelen.

Bekijk alle koopwoningen in Hulsberg Beekdaelen. Zoek je huurwoning in Hulsberg Beekdaelen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hulsberg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hulsberg is 2.856 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.370 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hulsberg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hulsberg vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Hulsberg

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Hulsberg? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Hulsberg

Hulsberg Aalbeek Arensgenhout