logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Schinveld

Begrijp de huizenprijzen in Schinveld met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Schinveld

Schinveld is een plaats in de gemeente Beekdaelen. Deze plaats telt volgens het CBS 35.966 inwoners. Momenteel staan er 10 woningen te koop en zijn er recent 47 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schinveld. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 320.723 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 10
Woningen recent verkocht 47
Gemiddelde vraagprijs € 320.723
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Schinveld

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Schinveld is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Schinveld moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Schinveld.

Woningen recent verkocht in Schinveld

Er zijn recent 47 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schinveld. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Schinveld.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Schinveld. Een eengezinswoning in Schinveld komt het meest (86%) voor. Daarna komt een bungalow met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Schinveld

In Schinveld wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Schinveld

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Schinveld (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Schinveld

Starterswoningen in Schinveld zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Schinveld zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Schinveld zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Schinveld? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Schinveld

Wil je een huis kopen in Schinveld? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Schinveld . Er staan momenteel 10 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Schinveld alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Schinveld.

Bekijk alle koopwoningen in Schinveld. Zoek je huurwoning in Schinveld? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Schinveld

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Schinveld is 2.093 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.198 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Schinveld

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Schinveld vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Schinveld

Schinveld bestaat uit 14 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.