De Huizenmarkt in Schinveld (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Schinveld

Woningmarkt Schinveld

Schinveld is een plaats in de gemeente Beekdaelen. Deze plaats telt volgens het CBS 35.955 inwoners. Momenteel staan er 18 woningen te koop en zijn er recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schinveld. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 294.624 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 18
Woningen recent verkocht 20
Gemiddelde vraagprijs € 294.624
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Schinveld

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Schinveld is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Schinveld moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Schinveld.

Woningen recent verkocht in Schinveld

Er zijn recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schinveld. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Schinveld.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Schinveld. Een eengezinswoning in Schinveld komt het meest (86%) voor. Daarna komt een bungalow met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Schinveld

In Schinveld wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Schinveld

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Schinveld (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Schinveld
Binnenring: Nederland

Schinveld waar ligt dat?

Woningen te koop Schinveld

Wil je een huis kopen in Schinveld? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Schinveld . Er staan momenteel 18 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Schinveld alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Schinveld.

Bekijk hier alle koopwoningen in Schinveld. Zoek je huurwoning in Schinveld? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Schinveld

Starterswoningen in Schinveld zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Schinveld zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Schinveld zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Schinveld? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Schinveld

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Schinveld is 2.115 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.066 euro).

Leeftijden Schinveld

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Schinveld vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Schinveld

Schinveld bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.