De Huizenmarkt in Nuth (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Nuth

Woningmarkt Nuth

Nuth is een plaats in de gemeente Beekdaelen. Deze plaats telt volgens het CBS 35.955 inwoners. Momenteel staan er 18 woningen te koop en zijn er recent 44 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nuth. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 401.911 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 18
Woningen recent verkocht 44
Gemiddelde vraagprijs € 401.911
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Nuth

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nuth is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nuth moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nuth.

Woningen recent verkocht in Nuth

Er zijn recent 44 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nuth. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nuth.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nuth. Een eengezinswoning in Nuth komt het meest (61%) voor. Daarna komt een galerijflat met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nuth

In Nuth wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nuth

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nuth (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nuth
Binnenring: Nederland

Nuth waar ligt dat?

Woningen te koop Nuth

Wil je een huis kopen in Nuth? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nuth . Er staan momenteel 18 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nuth alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nuth.

Bekijk hier alle koopwoningen in Nuth. Zoek je huurwoning in Nuth? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Nuth

Starterswoningen in Nuth zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Nuth zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nuth zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nuth? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nuth

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nuth is 2.394 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.266 euro).

Leeftijden Nuth

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nuth vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Nuth

Nuth bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.