Huizenmarkt Wijnandsrade in Nuth (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Wijnandsrade

Woningmarkt Wijnandsrade

Wijnandsrade is een wijk in de plaats Nuth binnen de gemeente Beekdaelen. Deze wijk telt volgens het CBS 1.650 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wijnandsrade. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 384.079 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 384.079
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Wijnandsrade

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Wijnandsrade is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Wijnandsrade moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Wijnandsrade.

Woningen recent verkocht in Wijnandsrade

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wijnandsrade. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Wijnandsrade.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Wijnandsrade. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Wijnandsrade

In Wijnandsrade wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Wijnandsrade

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Wijnandsrade (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Wijnandsrade
Binnenring: Nederland

Wijnandsrade waar ligt dat?

Woningen te koop Wijnandsrade

Wil je een huis kopen in Wijnandsrade? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Wijnandsrade . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Wijnandsrade alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Wijnandsrade.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Wijnandsrade.

Bekijk hier alle koopwoningen in Wijnandsrade. Zoek je huurwoning in Wijnandsrade? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Wijnandsrade

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Wijnandsrade is 2.600 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.137 euro).

Leeftijden Wijnandsrade

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Wijnandsrade vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Wijnandsrade

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Wijnandsrade? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Wijnandsrade

Wijnandsrade Swier