logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Wijnandsrade in Nuth

Begrijp de huizenprijzen in Wijnandsrade Beekdaelen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Wijnandsrade Beekdaelen

Wijnandsrade is een wijk in de plaats Nuth binnen de gemeente Beekdaelen. Deze wijk telt volgens het CBS 1.650 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wijnandsrade. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 384.079 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 384.079
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Wijnandsrade

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Wijnandsrade is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Wijnandsrade moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Wijnandsrade.

Woningen recent verkocht in Wijnandsrade

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wijnandsrade. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Wijnandsrade.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Wijnandsrade. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Wijnandsrade

In Wijnandsrade wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Wijnandsrade

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Wijnandsrade (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Woningen te koop Wijnandsrade Beekdaelen

Wil je een huis kopen in Wijnandsrade Beekdaelen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Wijnandsrade Beekdaelen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Wijnandsrade alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Wijnandsrade.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Wijnandsrade Beekdaelen.

Bekijk alle koopwoningen in Wijnandsrade Beekdaelen. Zoek je huurwoning in Wijnandsrade Beekdaelen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Wijnandsrade

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Wijnandsrade is 2.600 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.137 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Wijnandsrade

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Wijnandsrade vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Wijnandsrade

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Wijnandsrade? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Wijnandsrade

Wijnandsrade Swier