Alle woningmarktinfo Geeuwenbrug in gemeente Westerveld

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Geeuwenbrug

Een eerste blik op Geeuwenbrug

Geeuwenbrug is een plaats in de gemeente Westerveld. Deze plaats telt volgens het CBS 19.290 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Geeuwenbrug. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 454.473 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 454.473
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in Geeuwenbrug

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Geeuwenbrug is 10 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Geeuwenbrug moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Geeuwenbrug.

Woningen recent verkocht in Geeuwenbrug

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Geeuwenbrug. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Geeuwenbrug.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Geeuwenbrug. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Geeuwenbrug. Een eengezinswoning in Geeuwenbrug komt het meest (86%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Geeuwenbrug

In Geeuwenbrug wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Geeuwenbrug

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Geeuwenbrug (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Geeuwenbrug
Binnenring: Nederland

Geeuwenbrug waar ligt dat?

Woningen te koop in Geeuwenbrug

Wil je een huis kopen in Geeuwenbrug? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Geeuwenbrug . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Geeuwenbrug alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Geeuwenbrug.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Geeuwenbrug.

Bekijk hier alle koopwoningen in Geeuwenbrug. Zoek je huurwoning in Geeuwenbrug? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Geeuwenbrug

Starterswoningen in Geeuwenbrug zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Geeuwenbrug zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Geeuwenbrug zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Geeuwenbrug? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Geeuwenbrug

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Geeuwenbrug is 3.595 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.394 euro).

Leeftijden Geeuwenbrug

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Geeuwenbrug vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Geeuwenbrug

Geeuwenbrug bestaat uit 19 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.