Huizenprijzen en de huizenmarkt in Doldersum

Begrijp de huizenprijzen in Doldersum met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Doldersum

Doldersum is een plaats in de gemeente Westerveld. Deze plaats telt volgens het CBS 19.290 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Doldersum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 1.010.615 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 1.010.615
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in Doldersum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Doldersum is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Doldersum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Doldersum.

Woningen recent verkocht in Doldersum

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Doldersum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Doldersum.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Doldersum. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Doldersum. Een woonboerderij in Doldersum komt het meest (40%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 40% het meest voor.

Gezinssamenstelling Doldersum

In Doldersum wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Doldersum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Doldersum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Doldersum

Starterswoningen in Doldersum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Doldersum zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Doldersum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Doldersum? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Doldersum

Wil je een huis kopen in Doldersum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Doldersum . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Doldersum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Doldersum.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Doldersum.

Bekijk alle koopwoningen in Doldersum. Zoek je huurwoning in Doldersum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Doldersum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Doldersum is 3.315 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Doldersum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Doldersum vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Doldersum

Doldersum bestaat uit 19 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.