Huizenprijzen en de huizenmarkt in Darp

Begrijp de huizenprijzen in Darp met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Darp

Darp is een plaats in de gemeente Westerveld. Deze plaats telt volgens het CBS 19.290 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Darp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 498.514 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 498.514
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in Darp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Darp is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Darp moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Darp.

Woningen recent verkocht in Darp

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Darp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Darp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Darp. Een eengezinswoning in Darp komt het meest (78%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Darp

In Darp wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Darp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Darp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Darp

Starterswoningen in Darp zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Darp zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Darp zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Darp? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Darp

Wil je een huis kopen in Darp? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Darp . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Darp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Darp.

Bekijk alle koopwoningen in Darp. Zoek je huurwoning in Darp? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Darp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Darp is 3.264 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.307 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Darp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Darp vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Darp

Darp bestaat uit 19 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.