Huizenprijzen en de huizenmarkt in Cruquius

Begrijp de huizenprijzen in Cruquius met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Cruquius

Cruquius is een plaats in de gemeente Haarlemmermeer. Deze plaats telt volgens het CBS 153.115 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Cruquius. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 852.185 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 852.185
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Cruquius

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Cruquius is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Cruquius moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Cruquius.

Woningen recent verkocht in Cruquius

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Cruquius. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Cruquius.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Cruquius. Een eengezinswoning in Cruquius komt het meest (48%) voor. Daarna komt een portiekflat met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Cruquius

In Cruquius wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Cruquius

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Cruquius (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Cruquius

Starterswoningen in Cruquius zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Cruquius zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Cruquius zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Cruquius? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Cruquius

Wil je een huis kopen in Cruquius? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Cruquius . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Cruquius alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Cruquius.

Bekijk alle koopwoningen in Cruquius. Zoek je huurwoning in Cruquius? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Cruquius

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Cruquius is 4.876 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.369 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Cruquius

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Cruquius vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Cruquius

Cruquius bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.