Huizenprijzen en de huizenmarkt in Buitenkaag

Begrijp de huizenprijzen in Buitenkaag met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Buitenkaag

Buitenkaag is een plaats in de gemeente Haarlemmermeer. Deze plaats telt volgens het CBS 153.115 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitenkaag. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 1.022.680 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 1.022.680
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Buitenkaag

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Buitenkaag is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Buitenkaag moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Buitenkaag.

Woningen recent verkocht in Buitenkaag

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitenkaag. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Buitenkaag.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Buitenkaag. Een eengezinswoning in Buitenkaag komt het meest (54%) voor. Daarna komt een villa met 27% het meest voor.

Gezinssamenstelling Buitenkaag

In Buitenkaag wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Buitenkaag

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Buitenkaag (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Buitenkaag

Starterswoningen in Buitenkaag zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Buitenkaag zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Buitenkaag zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Buitenkaag? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Buitenkaag

Wil je een huis kopen in Buitenkaag? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Buitenkaag . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Buitenkaag alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Buitenkaag.

Bekijk alle koopwoningen in Buitenkaag. Zoek je huurwoning in Buitenkaag? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Buitenkaag

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Buitenkaag is 4.654 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (5.611 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Buitenkaag

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Buitenkaag vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Buitenkaag

Buitenkaag bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.