Alle woningmarktinfo Boschoord in gemeente Westerveld

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Boschoord

Een eerste blik op Boschoord

Boschoord is een plaats in de gemeente Westerveld. Deze plaats telt volgens het CBS 19.290 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Boschoord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 567.512 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 567.512
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in Boschoord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Boschoord is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Boschoord

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Boschoord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Boschoord.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Boschoord. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Boschoord. Een landhuis in Boschoord komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Boschoord

In Boschoord wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Boschoord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Boschoord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Boschoord
Binnenring: Nederland

Boschoord waar ligt dat?

Woningen te koop in Boschoord

Wil je een huis kopen in Boschoord? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Boschoord . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Boschoord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Boschoord.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Boschoord.

Bekijk hier alle koopwoningen in Boschoord. Zoek je huurwoning in Boschoord? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Boschoord

Starterswoningen in Boschoord zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Boschoord zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Boschoord zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Boschoord? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Boschoord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Boschoord is 3.249 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (3.249 euro).

Leeftijden Boschoord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Boschoord vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Boschoord

Boschoord bestaat uit 19 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.