De Huizenmarkt in Beusichem (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Beusichem

Woningmarkt Beusichem

Beusichem is een plaats in de gemeente Buren. Deze plaats telt volgens het CBS 29.550 inwoners. Momenteel staan er 11 woningen te koop en zijn er recent 37 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beusichem. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 628.015 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 11
Woningen recent verkocht 37
Gemiddelde vraagprijs € 628.015
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Beusichem

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Beusichem is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Beusichem moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Beusichem.

Woningen recent verkocht in Beusichem

Er zijn recent 37 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beusichem. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Beusichem.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Beusichem. Een eengezinswoning in Beusichem komt het meest (57%) voor. Daarna komt een galerijflat met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Beusichem

In Beusichem wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Beusichem

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Beusichem (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Beusichem
Binnenring: Nederland

Beusichem waar ligt dat?

Woningen te koop Beusichem

Wil je een huis kopen in Beusichem? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Beusichem . Er staan momenteel 11 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Beusichem alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Beusichem.

Bekijk hier alle koopwoningen in Beusichem. Zoek je huurwoning in Beusichem? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Beusichem

Starterswoningen in Beusichem zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Beusichem zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Beusichem zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Beusichem? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Beusichem

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Beusichem is 4.099 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.722 euro).

Leeftijden Beusichem

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Beusichem vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Beusichem

Beusichem bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.