logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Lienden in Lienden

Begrijp de huizenprijzen in Lienden Buren met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Lienden Buren

Lienden is een wijk in de plaats Lienden binnen de gemeente Buren. Deze wijk telt volgens het CBS 6.690 inwoners. Momenteel staan er 10 woningen te koop en zijn er recent 29 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lienden. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 618.409 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 10
Woningen recent verkocht 29
Gemiddelde vraagprijs € 618.409
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Lienden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lienden is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lienden moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Lienden.

Woningen recent verkocht in Lienden

Er zijn recent 29 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lienden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lienden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lienden. Een eengezinswoning in Lienden komt het meest (70%) voor. Daarna komt een villa met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lienden

In Lienden wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lienden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lienden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Lienden

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Lienden vergeleken met de Buren en Nederland.

Huizenprijzen in Lienden Buren

Starterswoningen in Lienden Buren zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Lienden Buren zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lienden Buren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Lienden Buren? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Lienden Buren

Wil je een huis kopen in Lienden Buren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lienden Buren . Er staan momenteel 10 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lienden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lienden.

Bekijk alle koopwoningen in Lienden Buren. Zoek je huurwoning in Lienden Buren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Lienden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lienden is 4.255 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (4.136 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Lienden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lienden vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Lienden

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Lienden? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Lienden

Lienden Ommeren met Den Eng Ommerveld en verspreide huizen polder Meerten Verspreide huizen Aalst Leutes polder Aalst Verspreide huizen De Mars en Marsdijk Verspreide huizen Lienden