Huizenprijzen en de huizenmarkt Beusichem in Zoelmond

Begrijp de huizenprijzen in Beusichem Buren met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Beusichem Buren

Beusichem is een wijk in de plaats Zoelmond binnen de gemeente Buren. Deze wijk telt volgens het CBS 3.850 inwoners. Momenteel staan er 10 woningen te koop en zijn er recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beusichem. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 670.574 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 10
Woningen recent verkocht 20
Gemiddelde vraagprijs € 670.574
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Beusichem

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Beusichem is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Beusichem moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Beusichem.

Woningen recent verkocht in Beusichem

Er zijn recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beusichem. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Beusichem.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Beusichem. Een eengezinswoning in Beusichem komt het meest (59%) voor. Daarna komt een galerijflat met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Beusichem

In Beusichem wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Beusichem

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Beusichem (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Beusichem

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Beusichem vergeleken met de Buren en Nederland.

Huizenprijzen in Beusichem Buren

Starterswoningen in Beusichem Buren zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Beusichem Buren zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Beusichem Buren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Beusichem Buren? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Beusichem Buren

Wil je een huis kopen in Beusichem Buren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Beusichem Buren . Er staan momenteel 10 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Beusichem alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Beusichem.

Bekijk alle koopwoningen in Beusichem Buren. Zoek je huurwoning in Beusichem Buren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Beusichem

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Beusichem is 3.801 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.526 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Beusichem

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Beusichem vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Beusichem

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Beusichem? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Beusichem

Beusichem Zoelmond Verspreide huizen Beusichem en Zoelmond