logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Buren in Buren

Begrijp de huizenprijzen in Buren Buren met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Buren Buren

Buren is een wijk in de plaats Buren binnen de gemeente Buren. Deze wijk telt volgens het CBS 3.660 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buren. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 514.847 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 18
Gemiddelde vraagprijs € 514.847
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Buren

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Buren is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Buren moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Buren.

Woningen recent verkocht in Buren

Er zijn recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buren. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Buren.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Buren. Een eengezinswoning in Buren komt het meest (59%) voor. Daarna komt een portiekflat met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Buren

In Buren wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Buren

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Buren (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Buren

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Buren vergeleken met de Buren en Nederland.

Huizenprijzen in Buren Buren

Starterswoningen in Buren Buren zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Buren Buren zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Buren Buren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Buren Buren? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Buren Buren

Wil je een huis kopen in Buren Buren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Buren Buren . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Buren alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Buren.

Bekijk alle koopwoningen in Buren Buren. Zoek je huurwoning in Buren Buren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Buren

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Buren is 3.833 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.708 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Buren

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Buren vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Buren

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Buren? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Buren

Buren-Oude Kern Buren Appelenboomgaard Buren Tielseweg Asch Erichem Verspreide huizen poldergebied Buurmalsen Verspreide huizen Erichem Verspreide huizen Asch Verspreide huizen Buren