logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Zoelen in Kerk-Avezaath

Begrijp de huizenprijzen in Zoelen Buren met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Zoelen Buren

Zoelen is een wijk in de plaats Kerk-Avezaath binnen de gemeente Buren. Deze wijk telt volgens het CBS 3.335 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zoelen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 567.483 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 16
Gemiddelde vraagprijs € 567.483
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Zoelen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zoelen is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zoelen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Zoelen.

Woningen recent verkocht in Zoelen

Er zijn recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zoelen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zoelen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Zoelen. Een eengezinswoning in Zoelen komt het meest (57%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Zoelen

In Zoelen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Zoelen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Zoelen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Zoelen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Zoelen vergeleken met de Buren en Nederland.

Huizenprijzen in Zoelen Buren

Starterswoningen in Zoelen Buren zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Zoelen Buren zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zoelen Buren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Zoelen Buren? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Zoelen Buren

Wil je een huis kopen in Zoelen Buren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zoelen Buren . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Zoelen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zoelen.

Bekijk alle koopwoningen in Zoelen Buren. Zoek je huurwoning in Zoelen Buren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Zoelen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zoelen is 3.700 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.603 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Zoelen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zoelen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Zoelen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Zoelen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Zoelen

Zoelen Kerk Avezaath De Woerd Verspreide huizen ten oosten van kanaal Verspreide huizen Zoelen Verspreide huizen Kerk Avezaath Verspreide huizen Kapel Avezaath