logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Maurik in Maurik

Begrijp de huizenprijzen in Maurik Buren met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Maurik Buren

Maurik is een wijk in de plaats Maurik binnen de gemeente Buren. Deze wijk telt volgens het CBS 7.300 inwoners. Momenteel staan er 18 woningen te koop en zijn er recent 27 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Maurik. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 588.148 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 18
Woningen recent verkocht 27
Gemiddelde vraagprijs € 588.148
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Maurik

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Maurik is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Maurik moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Maurik.

Woningen recent verkocht in Maurik

Er zijn recent 27 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Maurik. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Maurik.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Maurik. Een eengezinswoning in Maurik komt het meest (62%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Maurik

In Maurik wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Maurik

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Maurik (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Maurik

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Maurik vergeleken met de Buren en Nederland.

Huizenprijzen in Maurik Buren

Starterswoningen in Maurik Buren zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Maurik Buren zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Maurik Buren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Maurik Buren? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Maurik Buren

Wil je een huis kopen in Maurik Buren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Maurik Buren . Er staan momenteel 18 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Maurik alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Maurik.

Bekijk alle koopwoningen in Maurik Buren. Zoek je huurwoning in Maurik Buren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Maurik

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Maurik is 3.770 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.587 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Maurik

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Maurik vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Maurik

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Maurik? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Maurik

Maurik Rijswijk Eck en Wiel Ganzert Verspreide huizen Rijswijk Verspreide huizen Maurik Verspreide huizen Eck en Wiel