Huizenprijzen en de huizenmarkt Ingen in Ingen

Begrijp de huizenprijzen in Ingen Buren met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Ingen Buren

Ingen is een wijk in de plaats Ingen binnen de gemeente Buren. Deze wijk telt volgens het CBS 2.090 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ingen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 586.021 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 586.021
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Ingen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ingen is 41 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ingen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Ingen

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ingen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ingen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ingen. Een eengezinswoning in Ingen komt het meest (53%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ingen

In Ingen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ingen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ingen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Ingen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Ingen vergeleken met de Buren en Nederland.

Huizenprijzen in Ingen Buren

Starterswoningen in Ingen Buren zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Ingen Buren zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ingen Buren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Ingen Buren? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Ingen Buren

Wil je een huis kopen in Ingen Buren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ingen Buren . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ingen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ingen.

Bekijk alle koopwoningen in Ingen Buren. Zoek je huurwoning in Ingen Buren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Ingen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ingen is 3.616 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.450 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Ingen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ingen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Ingen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Ingen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Ingen

Ingen Klinkenberg Verspreide huizen Klinkenberg Verspreide huizen Ommerenveld en Zwarte Paard