logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Ravenswaaij in Maurik

Begrijp de huizenprijzen in Ravenswaaij Buren met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Ravenswaaij Buren

Ravenswaaij is een wijk in de plaats Maurik binnen de gemeente Buren. Deze wijk telt volgens het CBS 655 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ravenswaaij. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 581.380 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 581.380
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Ravenswaaij

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ravenswaaij is 36 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ravenswaaij kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Ravenswaaij

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ravenswaaij. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ravenswaaij.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ravenswaaij. Een eengezinswoning in Ravenswaaij komt het meest (46%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 26% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ravenswaaij

In Ravenswaaij wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ravenswaaij

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ravenswaaij (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Ravenswaaij

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Ravenswaaij vergeleken met de Buren en Nederland.

Huizenprijzen in Ravenswaaij Buren

Starterswoningen in Ravenswaaij Buren zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Ravenswaaij Buren zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ravenswaaij Buren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Ravenswaaij Buren? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Ravenswaaij Buren

Wil je een huis kopen in Ravenswaaij Buren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ravenswaaij Buren . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ravenswaaij alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ravenswaaij.

Bekijk alle koopwoningen in Ravenswaaij Buren. Zoek je huurwoning in Ravenswaaij Buren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Ravenswaaij

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ravenswaaij is 4.458 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.990 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Ravenswaaij

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ravenswaaij vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Ravenswaaij

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Ravenswaaij? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Ravenswaaij

Ravenswaaij Verspreide huizen Ravenswaaij Verspreide huizen poldergebied