Huizenprijzen en de huizenmarkt in Berkel-Enschot

Begrijp de huizenprijzen in Berkel-Enschot met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Berkel-Enschot

Berkel-Enschot is een plaats in de gemeente Tilburg. Deze plaats telt volgens het CBS 222.380 inwoners. Momenteel staan er 32 woningen te koop en zijn er recent 89 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Berkel-Enschot. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 607.000 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 32
Woningen recent verkocht 89
Gemiddelde vraagprijs € 607.000
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Berkel-Enschot

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Berkel-Enschot is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Berkel-Enschot moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Berkel-Enschot.

Woningen recent verkocht in Berkel-Enschot

Er zijn recent 89 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Berkel-Enschot. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Berkel-Enschot.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Berkel-Enschot. Een eengezinswoning in Berkel-Enschot komt het meest (81%) voor. Daarna komt een villa met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Berkel-Enschot

In Berkel-Enschot wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Berkel-Enschot

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Berkel-Enschot (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Berkel-Enschot

Starterswoningen in Berkel-Enschot zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Berkel-Enschot zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Berkel-Enschot zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Berkel-Enschot? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Berkel-Enschot

Wil je een huis kopen in Berkel-Enschot? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Berkel-Enschot . Er staan momenteel 32 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Berkel-Enschot alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Berkel-Enschot.

Bekijk alle koopwoningen in Berkel-Enschot. Zoek je huurwoning in Berkel-Enschot? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Berkel-Enschot

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Berkel-Enschot is 3.730 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.664 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Berkel-Enschot

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Berkel-Enschot vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Berkel-Enschot

Berkel-Enschot bestaat uit 60 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.