Alle woningmarktinfo Udenhout in Tilburg

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Udenhout

Een eerste blik op Udenhout

Udenhout is een wijk in de gemeente Tilburg. Deze wijk telt volgens het CBS 8.260 inwoners. Momenteel staan er 15 woningen te koop en zijn er recent 22 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Udenhout. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 547.094 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 15
Woningen recent verkocht 22
Gemiddelde vraagprijs € 547.094
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Udenhout

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Udenhout is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Udenhout kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Udenhout

Er zijn recent 22 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Udenhout. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Udenhout.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Udenhout. Een eengezinswoning in Udenhout komt het meest (79%) voor. Daarna komt een bungalow met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Udenhout

In Udenhout wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Udenhout

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Udenhout (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Udenhout
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Udenhout

Wil je een huis kopen in Udenhout? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Udenhout . Er staan momenteel 15 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Udenhout alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Udenhout.

Zoek je huurwoning in Udenhout? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Udenhout.

Huizenprijzen in Udenhout

Starterswoningen in Udenhout zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Udenhout zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Udenhout zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Udenhout? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Udenhout

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Udenhout is 3.051 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.085 euro).

Leeftijden Udenhout

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Udenhout vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Udenhout

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Udenhout? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Udenhout

Groenstraat Achthoeven Den Bogerd De Mortel De Kuil Zeshoeven Bedrijventerrein Kreitenmolen Buitengebied Udenhout Zuid-Oost Buitengebied Udenhout Zuid-West Buitengebied Udenhout Noord

Instellingen zijn opgeslagen