Alle woningmarktinfo Zorgvlied in Tilburg

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Zorgvlied

Een eerste blik op Zorgvlied

Zorgvlied is een wijk in de gemeente Tilburg. Deze wijk telt volgens het CBS 3.990 inwoners. Momenteel staan er 18 woningen te koop en zijn er recent 26 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zorgvlied. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 544.130 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 18
Woningen recent verkocht 26
Gemiddelde vraagprijs € 544.130
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Zorgvlied

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zorgvlied is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zorgvlied moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Zorgvlied.

Woningen recent verkocht in Zorgvlied

Er zijn recent 26 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zorgvlied. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zorgvlied.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Zorgvlied. Een eengezinswoning in Zorgvlied komt het meest (43%) voor. Daarna komt een portiekflat met 30% het meest voor.

Gezinssamenstelling Zorgvlied

In Zorgvlied wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Zorgvlied

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Zorgvlied (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Zorgvlied
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Zorgvlied

Wil je een huis kopen in Zorgvlied? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zorgvlied . Er staan momenteel 18 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Zorgvlied alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zorgvlied.

Zoek je huurwoning in Zorgvlied? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Zorgvlied.

Huizenprijzen in Zorgvlied

Starterswoningen in Zorgvlied zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Zorgvlied zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zorgvlied zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Zorgvlied? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Zorgvlied

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zorgvlied is 3.327 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.262 euro).

Leeftijden Zorgvlied

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zorgvlied vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Zorgvlied

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Zorgvlied? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Zorgvlied

Friezenlaan Burgemeestersbuurt Staatsliedenbuurt West

Instellingen zijn opgeslagen