Alle woningmarktinfo Spoorzone Zuid in Tilburg

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Spoorzone Zuid

Een eerste blik op Spoorzone Zuid

Spoorzone Zuid is een wijk in de gemeente Tilburg. Deze wijk telt volgens het CBS 1.425 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Spoorzone Zuid. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 366.574 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 366.574
Percentage gezinnen met kinderen 3%

Verkoopduur woningen in Spoorzone Zuid

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Spoorzone Zuid is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Spoorzone Zuid moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Spoorzone Zuid.

Woningen recent verkocht in Spoorzone Zuid

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Spoorzone Zuid. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Spoorzone Zuid.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Spoorzone Zuid. Een galerijflat in Spoorzone Zuid komt het meest (83%) voor. Daarna komt een penthouse met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Spoorzone Zuid

In Spoorzone Zuid wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Spoorzone Zuid

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Spoorzone Zuid (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Spoorzone Zuid
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Spoorzone Zuid

Wil je een huis kopen in Spoorzone Zuid? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Spoorzone Zuid . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Spoorzone Zuid alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Spoorzone Zuid.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Spoorzone Zuid.

Zoek je huurwoning in Spoorzone Zuid? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Spoorzone Zuid.

Huizenprijzen in Spoorzone Zuid

Starterswoningen in Spoorzone Zuid zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Spoorzone Zuid zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Spoorzone Zuid zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Spoorzone Zuid? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Spoorzone Zuid

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Spoorzone Zuid is 2.502 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.269 euro).

Leeftijden Spoorzone Zuid

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Spoorzone Zuid vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Spoorzone Zuid

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Spoorzone Zuid? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Spoorzone Zuid

VGL-terrein Talentsquare Spoorlaan

Instellingen zijn opgeslagen