Alle woningmarktinfo Bedrijventerrein Vossenberg in Tilburg

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Bedrijventerrein Vossenberg

Een eerste blik op Bedrijventerrein Vossenberg

Bedrijventerrein Vossenberg is een wijk in de gemeente Tilburg. Deze wijk telt volgens het CBS 105 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorboud in Bedrijventerrein Vossenberg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 416.709 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 416.709
Percentage gezinnen met kinderen 19%

Verkoopduur woningen in Bedrijventerrein Vossenberg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bedrijventerrein Vossenberg is 131 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bedrijventerrein Vossenberg kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Bedrijventerrein Vossenberg

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bedrijventerrein Vossenberg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bedrijventerrein Vossenberg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bedrijventerrein Vossenberg. Een bungalow in Bedrijventerrein Vossenberg komt het meest (33%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 22% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bedrijventerrein Vossenberg

In Bedrijventerrein Vossenberg wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Bedrijventerrein Vossenberg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Bedrijventerrein Vossenberg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Bedrijventerrein Vossenberg
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Bedrijventerrein Vossenberg

Wil je een huis kopen in Bedrijventerrein Vossenberg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bedrijventerrein Vossenberg . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bedrijventerrein Vossenberg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bedrijventerrein Vossenberg.

Zoek je huurwoning in Bedrijventerrein Vossenberg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Bedrijventerrein Vossenberg.

Huizenprijzen in Bedrijventerrein Vossenberg

Starterswoningen in Bedrijventerrein Vossenberg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Bedrijventerrein Vossenberg zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bedrijventerrein Vossenberg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Bedrijventerrein Vossenberg? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Bedrijventerrein Vossenberg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bedrijventerrein Vossenberg is 3.195 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.085 euro).

Leeftijden Bedrijventerrein Vossenberg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bedrijventerrein Vossenberg vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Bedrijventerrein Vossenberg

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Bedrijventerrein Vossenberg? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Bedrijventerrein Vossenberg

Bedrijventerrein Vossenberg West II Bedrijventerrein Vossenberg West I Bedrijventerrein Vossenberg Scheg Bedrijventerrein Vossenberg Bedrijventerrein Vossenberg PDV Bedrijventerrein Albion

Instellingen zijn opgeslagen