Quirijnstok in gemeente Tilburg

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Quirijnstok

Een eerste blik op Quirijnstok

Quirijnstok is een wijk in de gemeente Tilburg. Deze wijk telt volgens het CBS 4.270 inwoners. Momenteel staan er 11 woningen te koop en zijn er recent 26 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Quirijnstok. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 308.928 euro.

Woningen te koop 11
Woningen recent verkocht 26
Gemiddelde vraagprijs € 308.928
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Quirijnstok

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Quirijnstok is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Quirijnstok moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Quirijnstok.

Woningen recent verkocht in Quirijnstok

Er zijn recent 26 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Quirijnstok. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Quirijnstok.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Quirijnstok. Een eengezinswoning in Quirijnstok komt het meest (42%) voor. Daarna komt een portiekflat met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Quirijnstok

In Quirijnstok wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Quirijnstok

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Quirijnstok (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Quirijnstok
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Quirijnstok

Wil je een huis kopen in Quirijnstok? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Quirijnstok . Er staan momenteel 11 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Quirijnstok alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Quirijnstok.

Zoek je huurwoning in Quirijnstok? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Quirijnstok.

Huizenprijzen in Quirijnstok

Starterswoningen in Quirijnstok zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Quirijnstok zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Quirijnstok zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Quirijnstok? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Quirijnstok

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Quirijnstok is 2.097 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.041 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Quirijnstok is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Quirijnstok

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Quirijnstok vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Quirijnstok

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Quirijnstok? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Quirijnstok

Quirijnstok Noord-West Quirijnstok Noord-Oost Quirijnstok West Quirijnstok Zuid-West Quirijnstok Zuid-Oost Quirijnstokpark

Instellingen zijn opgeslagen