Alle woningmarktinfo Quirijnstok in Tilburg

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Quirijnstok

Een eerste blik op Quirijnstok

Quirijnstok is een wijk in de gemeente Tilburg. Deze wijk telt volgens het CBS 4.270 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Quirijnstok. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 323.605 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 323.605
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Quirijnstok

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Quirijnstok is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Quirijnstok moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Quirijnstok.

Woningen recent verkocht in Quirijnstok

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Quirijnstok. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Quirijnstok.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Quirijnstok. Een eengezinswoning in Quirijnstok komt het meest (46%) voor. Daarna komt een portiekflat met 23% het meest voor.

Gezinssamenstelling Quirijnstok

In Quirijnstok wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Quirijnstok

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Quirijnstok (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Quirijnstok
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Quirijnstok

Wil je een huis kopen in Quirijnstok? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Quirijnstok . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Quirijnstok alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Quirijnstok.

Zoek je huurwoning in Quirijnstok? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Quirijnstok.

Huizenprijzen in Quirijnstok

Starterswoningen in Quirijnstok zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Quirijnstok zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Quirijnstok zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Quirijnstok? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Quirijnstok

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Quirijnstok is 2.597 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.259 euro).

Leeftijden Quirijnstok

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Quirijnstok vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Quirijnstok

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Quirijnstok? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Quirijnstok

Quirijnstok Noord-West Quirijnstok Noord-Oost Quirijnstok West Quirijnstok Zuid-West Quirijnstok Zuid-Oost Quirijnstokpark

Instellingen zijn opgeslagen