De Reit in gemeente Tilburg

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in De Reit

Een eerste blik op De Reit

De Reit is een wijk in de gemeente Tilburg. Deze wijk telt volgens het CBS 6.135 inwoners. Momenteel staan er 19 woningen te koop en zijn er recent 28 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in De Reit. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 457.633 euro.

Woningen te koop 19
Woningen recent verkocht 28
Gemiddelde vraagprijs € 457.633
Percentage gezinnen met kinderen 16%

Verkoopduur woningen in De Reit

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Reit is 42 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in De Reit kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in De Reit

Er zijn recent 28 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Reit. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Reit.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Reit. Een portiekflat in De Reit komt het meest (47%) voor. Daarna komt een galerijflat met 34% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Reit

In De Reit wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat De Reit

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van De Reit (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: De Reit
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in De Reit

Wil je een huis kopen in De Reit? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Reit. Er staan momenteel 19 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in De Reit alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Reit.

Huizenprijzen in De Reit

Starterswoningen in De Reit zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in De Reit zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Reit zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in De Reit? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs De Reit

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Reit is 2.590 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.494 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in De Reit is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden De Reit

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Reit vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in De Reit

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in De Reit? Ontdek ook de buurten binnen de wijk De Reit

Abdij- en Torenbuurt Universiteit Campus Kastelenbuurt Noord Kastelenbuurt Zuid Sportweg Notre Dame

Instellingen zijn opgeslagen