Armhoef in gemeente Tilburg

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Armhoef

Een eerste blik op Armhoef

Armhoef is een wijk in de gemeente Tilburg. Deze wijk telt volgens het CBS 2.335 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Armhoef. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 354.403 euro.

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 354.403
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Armhoef

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Armhoef is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Armhoef moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Armhoef.

Woningen recent verkocht in Armhoef

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Armhoef. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Armhoef.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Armhoef. Een eengezinswoning in Armhoef komt het meest (64%) voor. Daarna komt een portiekflat met 29% het meest voor.

Gezinssamenstelling Armhoef

In Armhoef wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Armhoef

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Armhoef (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Armhoef
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Armhoef

Wil je een huis kopen in Armhoef? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Armhoef. Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Armhoef alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Armhoef.

Huizenprijzen in Armhoef

Starterswoningen in Armhoef zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Armhoef zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Armhoef zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Armhoef? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Armhoef

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Armhoef is 2.973 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.536 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Armhoef is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Armhoef

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Armhoef vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Armhoef

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Armhoef? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Armhoef

Armhoef Noord-West Armhoef Noord-Oost Armhoef Zuid

Instellingen zijn opgeslagen