Alle woningmarktinfo De Hasselt in Tilburg

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in De Hasselt

Een eerste blik op De Hasselt

De Hasselt is een wijk in de gemeente Tilburg. Deze wijk telt volgens het CBS 6.965 inwoners. Momenteel staan er 10 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Hasselt. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 257.852 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 10
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 257.852
Percentage gezinnen met kinderen 28%

Verkoopduur woningen in De Hasselt

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Hasselt is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Hasselt moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in De Hasselt.

Woningen recent verkocht in De Hasselt

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Hasselt. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Hasselt.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Hasselt. Een eengezinswoning in De Hasselt komt het meest (42%) voor. Daarna komt een portiekflat met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Hasselt

In De Hasselt wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat De Hasselt

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van De Hasselt (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: De Hasselt
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in De Hasselt

Wil je een huis kopen in De Hasselt? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Hasselt . Er staan momenteel 10 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in De Hasselt alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Hasselt.

Zoek je huurwoning in De Hasselt? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in De Hasselt.

Huizenprijzen in De Hasselt

Starterswoningen in De Hasselt zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in De Hasselt zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Hasselt zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in De Hasselt? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs De Hasselt

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Hasselt is 2.606 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.370 euro).

Leeftijden De Hasselt

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Hasselt vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in De Hasselt

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in De Hasselt? Ontdek ook de buurten binnen de wijk De Hasselt

Textielbuurt West Textielbuurt Oost Nassaubuurt Kasteel West Kasteel Oost

Instellingen zijn opgeslagen