Buitengebied Tilburg Zuid-West in gemeente Tilburg

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Buitengebied Tilburg Zuid-West

Een eerste blik op Buitengebied Tilburg Zuid-West

Buitengebied Tilburg Zuid-West is een wijk in de gemeente Tilburg. Deze wijk telt volgens het CBS 610 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorboud in Buitengebied Tilburg Zuid-West. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 531.632 euro.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 531.632
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Buitengebied Tilburg Zuid-West

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Buitengebied Tilburg Zuid-West is 46 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Buitengebied Tilburg Zuid-West kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Buitengebied Tilburg Zuid-West

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Tilburg Zuid-West. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Buitengebied Tilburg Zuid-West.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Buitengebied Tilburg Zuid-West. Een landhuis in Buitengebied Tilburg Zuid-West komt het meest (31%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 31% het meest voor.

Gezinssamenstelling Buitengebied Tilburg Zuid-West

In Buitengebied Tilburg Zuid-West wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Buitengebied Tilburg Zuid-West

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Buitengebied Tilburg Zuid-West (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Buitengebied Tilburg Zuid-West
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Buitengebied Tilburg Zuid-West

Wil je een huis kopen in Buitengebied Tilburg Zuid-West? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Buitengebied Tilburg Zuid-West. Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Buitengebied Tilburg Zuid-West alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Buitengebied Tilburg Zuid-West.

Huizenprijzen in Buitengebied Tilburg Zuid-West

Starterswoningen in Buitengebied Tilburg Zuid-West zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Buitengebied Tilburg Zuid-West zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Buitengebied Tilburg Zuid-West zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Buitengebied Tilburg Zuid-West? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Buitengebied Tilburg Zuid-West

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Buitengebied Tilburg Zuid-West is 4.815 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.393 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Buitengebied Tilburg Zuid-West is hoger vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Buitengebied Tilburg Zuid-West

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Buitengebied Tilburg Zuid-West vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Buitengebied Tilburg Zuid-West

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Buitengebied Tilburg Zuid-West? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Buitengebied Tilburg Zuid-West

Wijkevoort Buitengebied Gilzerbaan West Buitengebied Gilzerbaan Oost Amarant Piusoord

Instellingen zijn opgeslagen