Noordhoek in gemeente Tilburg

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Noordhoek

Een eerste blik op Noordhoek

Noordhoek is een wijk in de gemeente Tilburg. Deze wijk telt volgens het CBS 4.880 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 27 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Noordhoek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 287.999 euro.

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 27
Gemiddelde vraagprijs € 287.999
Percentage gezinnen met kinderen 14%

Verkoopduur woningen in Noordhoek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Noordhoek is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Noordhoek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Noordhoek.

Woningen recent verkocht in Noordhoek

Er zijn recent 27 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noordhoek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Noordhoek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Noordhoek. Een portiekflat in Noordhoek komt het meest (63%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Noordhoek

In Noordhoek wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Noordhoek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Noordhoek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Noordhoek
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Noordhoek

Wil je een huis kopen in Noordhoek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Noordhoek. Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Noordhoek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Noordhoek.

Huizenprijzen in Noordhoek

Starterswoningen in Noordhoek zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Noordhoek zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Noordhoek zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Noordhoek? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Noordhoek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Noordhoek is 2.430 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.394 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Noordhoek is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Noordhoek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Noordhoek vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Noordhoek

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Noordhoek? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Noordhoek

Bomenbuurt West Bomenbuurt Midden Bomenbuurt Oost

Instellingen zijn opgeslagen