Andelbos Zuid in gemeente Tilburg

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Andelbos Zuid

Een eerste blik op Andelbos Zuid

Andelbos Zuid is een wijk in de gemeente Tilburg. Deze wijk telt volgens het CBS 2.160 inwoners. Momenteel staan er 10 woningen te koop en zijn er recent 24 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Andelbos Zuid. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 570.542 euro.

Woningen te koop 10
Woningen recent verkocht 24
Gemiddelde vraagprijs € 570.542
Percentage gezinnen met kinderen 22%

Verkoopduur woningen in Andelbos Zuid

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Andelbos Zuid is 34 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in Andelbos Zuid kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Andelbos Zuid

Er zijn recent 24 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Andelbos Zuid. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Andelbos Zuid.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Andelbos Zuid. Een portiekflat in Andelbos Zuid komt het meest (41%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 30% het meest voor.

Gezinssamenstelling Andelbos Zuid

In Andelbos Zuid wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Andelbos Zuid

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Andelbos Zuid (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Andelbos Zuid
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Andelbos Zuid

Wil je een huis kopen in Andelbos Zuid? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Andelbos Zuid . Er staan momenteel 10 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Andelbos Zuid alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Andelbos Zuid.

Zoek je huurwoning in Andelbos Zuid? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Andelbos Zuid.

Huizenprijzen in Andelbos Zuid

Starterswoningen in Andelbos Zuid zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Andelbos Zuid zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Andelbos Zuid zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Andelbos Zuid? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Andelbos Zuid

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Andelbos Zuid is 2.811 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.752 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Andelbos Zuid is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Andelbos Zuid

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Andelbos Zuid vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Andelbos Zuid

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Andelbos Zuid? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Andelbos Zuid

Het Wandelbos / Drijflanen Auteursbuurt Kleurenbuurt Zuid

Instellingen zijn opgeslagen