Alle woningmarktinfo Andelbos Zuid in Tilburg

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Andelbos Zuid

Een eerste blik op Andelbos Zuid

Andelbos Zuid is een wijk in de gemeente Tilburg. Deze wijk telt volgens het CBS 2.160 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Andelbos Zuid. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 701.224 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 701.224
Percentage gezinnen met kinderen 22%

Verkoopduur woningen in Andelbos Zuid

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Andelbos Zuid is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Andelbos Zuid moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Andelbos Zuid.

Woningen recent verkocht in Andelbos Zuid

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Andelbos Zuid. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Andelbos Zuid.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Andelbos Zuid. Een portiekflat in Andelbos Zuid komt het meest (38%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Andelbos Zuid

In Andelbos Zuid wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Andelbos Zuid

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Andelbos Zuid (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Andelbos Zuid
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Andelbos Zuid

Wil je een huis kopen in Andelbos Zuid? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Andelbos Zuid . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Andelbos Zuid alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Andelbos Zuid.

Zoek je huurwoning in Andelbos Zuid? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Andelbos Zuid.

Huizenprijzen in Andelbos Zuid

Starterswoningen in Andelbos Zuid zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Andelbos Zuid zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Andelbos Zuid zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Andelbos Zuid? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Andelbos Zuid

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Andelbos Zuid is 2.973 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.531 euro).

Leeftijden Andelbos Zuid

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Andelbos Zuid vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Andelbos Zuid

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Andelbos Zuid? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Andelbos Zuid

Het Wandelbos / Drijflanen Auteursbuurt Kleurenbuurt Zuid

Instellingen zijn opgeslagen