Alle woningmarktinfo Hoogvenne in Tilburg

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Hoogvenne

Een eerste blik op Hoogvenne

Hoogvenne is een wijk in de gemeente Tilburg. Deze wijk telt volgens het CBS 5.835 inwoners. Momenteel staan er 20 woningen te koop en zijn er recent 66 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Hoogvenne. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 392.336 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 20
Woningen recent verkocht 66
Gemiddelde vraagprijs € 392.336
Percentage gezinnen met kinderen 19%

Verkoopduur woningen in Hoogvenne

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hoogvenne is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hoogvenne moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hoogvenne.

Woningen recent verkocht in Hoogvenne

Er zijn recent 66 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoogvenne. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hoogvenne.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hoogvenne. Een portiekflat in Hoogvenne komt het meest (50%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 29% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hoogvenne

In Hoogvenne wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Hoogvenne

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Hoogvenne (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hoogvenne
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Hoogvenne

Wil je een huis kopen in Hoogvenne? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hoogvenne . Er staan momenteel 20 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hoogvenne alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hoogvenne.

Zoek je huurwoning in Hoogvenne? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Hoogvenne.

Huizenprijzen in Hoogvenne

Starterswoningen in Hoogvenne zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hoogvenne zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hoogvenne zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hoogvenne? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hoogvenne

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hoogvenne is 3.356 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.750 euro).

Leeftijden Hoogvenne

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hoogvenne vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Hoogvenne

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Hoogvenne? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Hoogvenne

Veemarktkwartier Tivoli Hoogvenne Oost Hoogvenne West Piushaven

Instellingen zijn opgeslagen