logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Badhoevedorp

Begrijp de huizenprijzen in Badhoevedorp met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Badhoevedorp

Badhoevedorp is een plaats in de gemeente Haarlemmermeer. Deze plaats telt volgens het CBS 162.300 inwoners. Momenteel staan er 53 woningen te koop en zijn er recent 118 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Badhoevedorp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 746.856 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 53
Woningen recent verkocht 118
Gemiddelde vraagprijs € 746.856
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Badhoevedorp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Badhoevedorp is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Badhoevedorp moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Badhoevedorp.

Woningen recent verkocht in Badhoevedorp

Er zijn recent 118 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Badhoevedorp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Badhoevedorp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Badhoevedorp. Een eengezinswoning in Badhoevedorp komt het meest (35%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Badhoevedorp

In Badhoevedorp wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Badhoevedorp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Badhoevedorp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Badhoevedorp

Starterswoningen in Badhoevedorp zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Badhoevedorp zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Badhoevedorp zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Badhoevedorp? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Badhoevedorp

Wil je een huis kopen in Badhoevedorp? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Badhoevedorp . Er staan momenteel 53 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Badhoevedorp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Badhoevedorp.

Bekijk alle koopwoningen in Badhoevedorp. Zoek je huurwoning in Badhoevedorp? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Badhoevedorp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Badhoevedorp is 5.317 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (5.173 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Badhoevedorp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Badhoevedorp vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Badhoevedorp

Badhoevedorp bestaat uit 19 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.