De Huizenmarkt in Badhoevedorp (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Badhoevedorp

Woningmarkt Badhoevedorp

Badhoevedorp is een plaats in de gemeente Haarlemmermeer. Deze plaats telt volgens het CBS 153.115 inwoners. Momenteel staan er 85 woningen te koop en zijn er recent 139 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Badhoevedorp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 705.022 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 85
Woningen recent verkocht 139
Gemiddelde vraagprijs € 705.022
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Badhoevedorp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Badhoevedorp is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Badhoevedorp moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Badhoevedorp.

Woningen recent verkocht in Badhoevedorp

Er zijn recent 139 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Badhoevedorp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Badhoevedorp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Badhoevedorp. Een eengezinswoning in Badhoevedorp komt het meest (33%) voor. Daarna komt een portiekflat met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Badhoevedorp

In Badhoevedorp wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Badhoevedorp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Badhoevedorp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Badhoevedorp
Binnenring: Nederland

Badhoevedorp waar ligt dat?

Woningen te koop Badhoevedorp

Wil je een huis kopen in Badhoevedorp? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Badhoevedorp . Er staan momenteel 85 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Badhoevedorp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Badhoevedorp.

Bekijk hier alle koopwoningen in Badhoevedorp. Zoek je huurwoning in Badhoevedorp? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Badhoevedorp

Starterswoningen in Badhoevedorp zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Badhoevedorp zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Badhoevedorp zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Badhoevedorp? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Badhoevedorp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Badhoevedorp is 5.223 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.720 euro).

Leeftijden Badhoevedorp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Badhoevedorp vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Badhoevedorp

Badhoevedorp bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.