De Huizenmarkt in Aalsmeerderbrug (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Aalsmeerderbrug

Woningmarkt Aalsmeerderbrug

Aalsmeerderbrug is een plaats in de gemeente Haarlemmermeer. Deze plaats telt volgens het CBS 153.115 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Aalsmeerderbrug. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 650.934 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 650.934
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Aalsmeerderbrug

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Aalsmeerderbrug is 67 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Aalsmeerderbrug kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Aalsmeerderbrug

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Aalsmeerderbrug. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Aalsmeerderbrug.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Aalsmeerderbrug. Een eengezinswoning in Aalsmeerderbrug komt het meest (88%) voor. Daarna komt een villa met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Aalsmeerderbrug

In Aalsmeerderbrug wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Aalsmeerderbrug

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Aalsmeerderbrug (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Aalsmeerderbrug
Binnenring: Nederland

Aalsmeerderbrug waar ligt dat?

Woningen te koop Aalsmeerderbrug

Wil je een huis kopen in Aalsmeerderbrug? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Aalsmeerderbrug . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Aalsmeerderbrug alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Aalsmeerderbrug.

Bekijk hier alle koopwoningen in Aalsmeerderbrug. Zoek je huurwoning in Aalsmeerderbrug? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Aalsmeerderbrug

Starterswoningen in Aalsmeerderbrug zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Aalsmeerderbrug zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Aalsmeerderbrug zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Aalsmeerderbrug? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Aalsmeerderbrug

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Aalsmeerderbrug is 4.027 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.450 euro).

Leeftijden Aalsmeerderbrug

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Aalsmeerderbrug vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Aalsmeerderbrug

Aalsmeerderbrug bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.