logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Aalsmeerderbrug

Begrijp de huizenprijzen in Aalsmeerderbrug met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Aalsmeerderbrug

Aalsmeerderbrug is een plaats in de gemeente Haarlemmermeer. Deze plaats telt volgens het CBS 162.300 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Aalsmeerderbrug. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 598.912 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 598.912
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Aalsmeerderbrug

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Aalsmeerderbrug is 53 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Aalsmeerderbrug kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Aalsmeerderbrug

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Aalsmeerderbrug. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Aalsmeerderbrug.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Aalsmeerderbrug. Een eengezinswoning in Aalsmeerderbrug komt het meest (89%) voor. Daarna komt een villa met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Aalsmeerderbrug

In Aalsmeerderbrug wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Aalsmeerderbrug

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Aalsmeerderbrug (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Aalsmeerderbrug

Starterswoningen in Aalsmeerderbrug zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Aalsmeerderbrug zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Aalsmeerderbrug zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Aalsmeerderbrug? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Aalsmeerderbrug

Wil je een huis kopen in Aalsmeerderbrug? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Aalsmeerderbrug . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Aalsmeerderbrug alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Aalsmeerderbrug.

Bekijk alle koopwoningen in Aalsmeerderbrug. Zoek je huurwoning in Aalsmeerderbrug? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Aalsmeerderbrug

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Aalsmeerderbrug is 5.298 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.027 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Aalsmeerderbrug

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Aalsmeerderbrug vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Aalsmeerderbrug

Aalsmeerderbrug bestaat uit 19 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.