logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Tholen

Begrijp de huizenprijzen in Tholen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Tholen

Tholen is een plaats in de gemeente Tholen. Deze plaats telt volgens het CBS 26.825 inwoners. Momenteel staan er 10 woningen te koop en zijn er recent 50 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tholen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 374.494 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 10
Woningen recent verkocht 50
Gemiddelde vraagprijs € 374.494
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Tholen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Tholen is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Tholen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Tholen.

Woningen recent verkocht in Tholen

Er zijn recent 50 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tholen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Tholen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Tholen. Een eengezinswoning in Tholen komt het meest (70%) voor. Daarna komt een portiekflat met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Tholen

In Tholen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Tholen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Tholen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Tholen

Starterswoningen in Tholen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Tholen zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Tholen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Tholen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Tholen

Wil je een huis kopen in Tholen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Tholen . Er staan momenteel 10 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Tholen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Tholen.

Bekijk alle koopwoningen in Tholen. Zoek je huurwoning in Tholen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Tholen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Tholen is 3.560 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.822 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Tholen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Tholen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Tholen

Tholen bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.