Huizenmarkt Poortvliet in Tholen (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Poortvliet

Woningmarkt Poortvliet

Poortvliet is een wijk in de plaats Tholen binnen de gemeente Tholen. Deze wijk telt volgens het CBS 1.640 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Poortvliet. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 408.041 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 17
Gemiddelde vraagprijs € 408.041
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Poortvliet

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Poortvliet is 65 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Poortvliet kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Poortvliet

Er zijn recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Poortvliet. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Poortvliet.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Poortvliet. Een eengezinswoning in Poortvliet komt het meest (85%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Poortvliet

In Poortvliet wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Poortvliet

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Poortvliet (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Poortvliet
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Poortvliet

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Poortvliet vergeleken met de Tholen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Poortvliet waar ligt dat?

Woningen te koop Poortvliet

Wil je een huis kopen in Poortvliet? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Poortvliet . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Poortvliet alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Poortvliet.

Bekijk hier alle koopwoningen in Poortvliet. Zoek je huurwoning in Poortvliet? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Poortvliet

Starterswoningen in Poortvliet zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Poortvliet zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Poortvliet zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Poortvliet? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Poortvliet

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Poortvliet is 2.848 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.235 euro).

Leeftijden Poortvliet

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Poortvliet vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Poortvliet

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Poortvliet? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Poortvliet

Poortvliet Verspreide huizen Poortvliet