logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Sint Philipsland in Sint Philipsland

Begrijp de huizenprijzen in Sint Philipsland Tholen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Sint Philipsland Tholen

Sint Philipsland is een wijk in de plaats Sint Philipsland binnen de gemeente Tholen. Deze wijk telt volgens het CBS 2.745 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sint Philipsland. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 333.562 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 17
Gemiddelde vraagprijs € 333.562
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Sint Philipsland

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sint Philipsland is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sint Philipsland moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Sint Philipsland.

Woningen recent verkocht in Sint Philipsland

Er zijn recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sint Philipsland. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sint Philipsland.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sint Philipsland. Een eengezinswoning in Sint Philipsland komt het meest (93%) voor. Daarna komt een bungalow met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sint Philipsland

In Sint Philipsland wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Sint Philipsland

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Sint Philipsland (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Sint Philipsland

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Sint Philipsland vergeleken met de Tholen en Nederland.

Huizenprijzen in Sint Philipsland Tholen

Starterswoningen in Sint Philipsland Tholen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Sint Philipsland Tholen zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sint Philipsland Tholen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Sint Philipsland Tholen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Sint Philipsland Tholen

Wil je een huis kopen in Sint Philipsland Tholen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sint Philipsland Tholen . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sint Philipsland alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sint Philipsland.

Bekijk alle koopwoningen in Sint Philipsland Tholen. Zoek je huurwoning in Sint Philipsland Tholen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Sint Philipsland

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sint Philipsland is 3.005 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.955 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Sint Philipsland

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sint Philipsland vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Sint Philipsland

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Sint Philipsland? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Sint Philipsland

Sint Philipsland Verspreide huizen Sint Philipsland Anna Jacobapolder