Huizenmarkt Sint Philipsland in Sint Philipsland (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Sint Philipsland

Woningmarkt Sint Philipsland

Sint Philipsland is een wijk in de plaats Sint Philipsland binnen de gemeente Tholen. Deze wijk telt volgens het CBS 2.610 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 36 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sint Philipsland. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 296.634 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 36
Gemiddelde vraagprijs € 296.634
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Sint Philipsland

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sint Philipsland is 36 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sint Philipsland kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Sint Philipsland

Er zijn recent 36 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sint Philipsland. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sint Philipsland.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sint Philipsland. Een eengezinswoning in Sint Philipsland komt het meest (93%) voor. Daarna komt een villa met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sint Philipsland

In Sint Philipsland wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Sint Philipsland

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Sint Philipsland (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Sint Philipsland
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Sint Philipsland

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Sint Philipsland vergeleken met de Tholen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Sint Philipsland waar ligt dat?

Woningen te koop Sint Philipsland

Wil je een huis kopen in Sint Philipsland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sint Philipsland . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sint Philipsland alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sint Philipsland.

Bekijk hier alle koopwoningen in Sint Philipsland. Zoek je huurwoning in Sint Philipsland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Sint Philipsland

Starterswoningen in Sint Philipsland zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Sint Philipsland zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sint Philipsland zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Sint Philipsland? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Sint Philipsland

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sint Philipsland is 3.094 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.056 euro).

Leeftijden Sint Philipsland

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sint Philipsland vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Sint Philipsland

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Sint Philipsland? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Sint Philipsland

Sint Philipsland Verspreide huizen Sint Philipsland Anna Jacobapolder