Huizenmarkt Sint-Maartensdijk in Sint-Maartensdijk (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Sint-Maartensdijk

Woningmarkt Sint-Maartensdijk

Sint-Maartensdijk is een wijk in de plaats Sint-Maartensdijk binnen de gemeente Tholen. Deze wijk telt volgens het CBS 3.525 inwoners. Momenteel staan er 18 woningen te koop en zijn er recent 37 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sint-Maartensdijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 299.255 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 18
Woningen recent verkocht 37
Gemiddelde vraagprijs € 299.255
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Sint-Maartensdijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sint-Maartensdijk is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sint-Maartensdijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Sint-Maartensdijk.

Woningen recent verkocht in Sint-Maartensdijk

Er zijn recent 37 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sint-Maartensdijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sint-Maartensdijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sint-Maartensdijk. Een eengezinswoning in Sint-Maartensdijk komt het meest (69%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sint-Maartensdijk

In Sint-Maartensdijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Sint-Maartensdijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Sint-Maartensdijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Sint-Maartensdijk
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Sint-Maartensdijk

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Sint-Maartensdijk vergeleken met de Tholen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Sint-Maartensdijk waar ligt dat?

Woningen te koop Sint-Maartensdijk

Wil je een huis kopen in Sint-Maartensdijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sint-Maartensdijk . Er staan momenteel 18 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sint-Maartensdijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sint-Maartensdijk.

Bekijk hier alle koopwoningen in Sint-Maartensdijk. Zoek je huurwoning in Sint-Maartensdijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Sint-Maartensdijk

Starterswoningen in Sint-Maartensdijk zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Sint-Maartensdijk zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sint-Maartensdijk zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Sint-Maartensdijk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Sint-Maartensdijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sint-Maartensdijk is 2.592 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.360 euro).

Leeftijden Sint-Maartensdijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sint-Maartensdijk vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Sint-Maartensdijk

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Sint-Maartensdijk? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Sint-Maartensdijk

Sint-Maartensdijk Verspreide huizen Sint-Maartensdijk