Huizenmarkt Tholen in Tholen (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Tholen

Woningmarkt Tholen

Tholen is een wijk in de plaats Tholen binnen de gemeente Tholen. Deze wijk telt volgens het CBS 7.925 inwoners. Momenteel staan er 18 woningen te koop en zijn er recent 75 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tholen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 369.158 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 18
Woningen recent verkocht 75
Gemiddelde vraagprijs € 369.158
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Tholen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Tholen is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Tholen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Tholen.

Woningen recent verkocht in Tholen

Er zijn recent 75 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tholen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Tholen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Tholen. Een eengezinswoning in Tholen komt het meest (70%) voor. Daarna komt een portiekflat met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Tholen

In Tholen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Tholen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Tholen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Tholen
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Tholen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Tholen vergeleken met de Tholen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Tholen waar ligt dat?

Woningen te koop Tholen

Wil je een huis kopen in Tholen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Tholen . Er staan momenteel 18 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Tholen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Tholen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Tholen. Zoek je huurwoning in Tholen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Tholen

Starterswoningen in Tholen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Tholen zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Tholen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Tholen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Tholen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Tholen is 2.765 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.651 euro).

Leeftijden Tholen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Tholen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Tholen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Tholen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Tholen

Tholen Verspreide huizen Tholen