Huizenmarkt Oud-Vossemeer in Oud-Vossemeer (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Oud-Vossemeer

Woningmarkt Oud-Vossemeer

Oud-Vossemeer is een wijk in de plaats Oud-Vossemeer binnen de gemeente Tholen. Deze wijk telt volgens het CBS 2.705 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 23 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oud-Vossemeer. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 357.983 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 23
Gemiddelde vraagprijs € 357.983
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Oud-Vossemeer

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oud-Vossemeer is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oud-Vossemeer moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oud-Vossemeer.

Woningen recent verkocht in Oud-Vossemeer

Er zijn recent 23 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oud-Vossemeer. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oud-Vossemeer.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oud-Vossemeer. Een eengezinswoning in Oud-Vossemeer komt het meest (83%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oud-Vossemeer

In Oud-Vossemeer wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oud-Vossemeer

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oud-Vossemeer (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oud-Vossemeer
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Oud-Vossemeer

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Oud-Vossemeer vergeleken met de Tholen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Oud-Vossemeer waar ligt dat?

Woningen te koop Oud-Vossemeer

Wil je een huis kopen in Oud-Vossemeer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oud-Vossemeer . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oud-Vossemeer alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oud-Vossemeer.

Bekijk hier alle koopwoningen in Oud-Vossemeer. Zoek je huurwoning in Oud-Vossemeer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Oud-Vossemeer

Starterswoningen in Oud-Vossemeer zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oud-Vossemeer zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oud-Vossemeer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oud-Vossemeer? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oud-Vossemeer

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oud-Vossemeer is 2.748 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.554 euro).

Leeftijden Oud-Vossemeer

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oud-Vossemeer vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Oud-Vossemeer

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Oud-Vossemeer? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Oud-Vossemeer

Oud-Vossemeer Verspreide huizen Oud-Vossemeer