De Huizenmarkt gemeente Tholen (april 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Tholen

Woningmarkt Tholen

Tholen is een gemeente in de provincie Zeeland. Deze gemeente telt volgens het CBS 25.570 inwoners. Momenteel staan er 93 woningen te koop en zijn er recent 185 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tholen. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 225.326.

Woningen te koop 93
Woningen recent verkocht 185
Gemiddelde vraagprijs € 328.250
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 225.326
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Tholen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Tholen is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Tholen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Tholen.

Woningen recent verkocht in Tholen

Er zijn recent 185 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tholen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Tholen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Tholen. Een eengezinswoning in Tholen komt het meest (79%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Tholen

In Tholen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Tholen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Tholen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Tholen
Binnenring: Nederland

Tholen waar ligt dat?

Woningen te koop Tholen

Wil je een huis kopen in Tholen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Tholen . Er staan momenteel 93 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Tholen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Tholen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Tholen. Zoek je huurwoning in Tholen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Tholen

Starterswoningen in Tholen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Tholen zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Tholen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Tholen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Tholen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Tholen is 2.763 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.519 euro).

Leeftijden Tholen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Tholen vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Tholen

De gemeente Tholen telt 8 plaatsen.

Oud-Vossemeer Poortvliet Scherpenisse Sint Philipsland Sint-Annaland Sint-Maartensdijk Stavenisse Tholen

Alle wijken van Tholen

Tholen bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.