logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Tholen

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Tholen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Tholen

Tholen is een gemeente in de provincie Zeeland. Deze gemeente telt volgens het CBS 26.825 inwoners. Momenteel staan er 34 woningen te koop en zijn er recent 142 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tholen. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 225.326.

Woningen te koop 34
Woningen recent verkocht 142
Gemiddelde vraagprijs € 352.662
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 225.326
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Tholen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Tholen is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Tholen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Tholen.

Woningen recent verkocht in Tholen

Er zijn recent 142 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tholen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Tholen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Tholen. Een eengezinswoning in Tholen komt het meest (80%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Tholen

In Tholen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Tholen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Tholen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Tholen

Starterswoningen in gemeente Tholen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Tholen zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Tholen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Tholen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Tholen

Wil je een huis kopen in gemeente Tholen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Tholen . Er staan momenteel 34 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Tholen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Tholen.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Tholen. Zoek je huurwoning in gemeente Tholen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Tholen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Tholen is 2.962 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.761 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Tholen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Tholen vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Tholen

De gemeente Tholen telt 8 plaatsen.

Oud-Vossemeer Poortvliet Scherpenisse Sint Philipsland Sint-Annaland Sint-Maartensdijk Stavenisse Tholen

Wijken van Tholen

Tholen bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.