De Huizenmarkt in Prinsenbeek (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Prinsenbeek

Woningmarkt Prinsenbeek

Prinsenbeek is een plaats in de gemeente Breda. Deze plaats telt volgens het CBS 185.755 inwoners. Momenteel staan er 68 woningen te koop en zijn er recent 89 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Prinsenbeek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 579.053 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 68
Woningen recent verkocht 89
Gemiddelde vraagprijs € 579.053
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Prinsenbeek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Prinsenbeek is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Prinsenbeek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Prinsenbeek.

Woningen recent verkocht in Prinsenbeek

Er zijn recent 89 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Prinsenbeek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Prinsenbeek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Prinsenbeek. Een eengezinswoning in Prinsenbeek komt het meest (78%) voor. Daarna komt een villa met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Prinsenbeek

In Prinsenbeek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Prinsenbeek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Prinsenbeek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Prinsenbeek
Binnenring: Nederland

Prinsenbeek waar ligt dat?

Woningen te koop Prinsenbeek

Wil je een huis kopen in Prinsenbeek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Prinsenbeek . Er staan momenteel 68 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Prinsenbeek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Prinsenbeek.

Bekijk hier alle koopwoningen in Prinsenbeek. Zoek je huurwoning in Prinsenbeek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Prinsenbeek

Starterswoningen in Prinsenbeek zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Prinsenbeek zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Prinsenbeek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Prinsenbeek? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Prinsenbeek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Prinsenbeek is 3.878 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.667 euro).

Leeftijden Prinsenbeek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Prinsenbeek vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Prinsenbeek

Prinsenbeek bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.