Breda Noord in gemeente Breda

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Breda Noord

Een eerste blik op Breda Noord

Breda Noord is een wijk in de gemeente Breda. Deze wijk telt volgens het CBS 25.550 inwoners. Momenteel staan er 51 woningen te koop en zijn er recent 190 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Breda Noord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 290.993 euro.

Woningen te koop 51
Woningen recent verkocht 190
Gemiddelde vraagprijs € 290.993
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Breda Noord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Breda Noord is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Breda Noord moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Breda Noord.

Woningen recent verkocht in Breda Noord

Er zijn recent 190 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Breda Noord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Breda Noord.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Breda Noord. Een galerijflat in Breda Noord komt het meest (48%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Breda Noord

In Breda Noord wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Breda Noord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Breda Noord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Breda Noord
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Breda Noord

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Breda Noord vergeleken met de Breda en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Breda Noord

Wil je een huis kopen in Breda Noord? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Breda Noord . Er staan momenteel 51 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Breda Noord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Breda Noord.

Zoek je huurwoning in Breda Noord? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Breda Noord.

Huizenprijzen in Breda Noord

Starterswoningen in Breda Noord zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Breda Noord zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Breda Noord zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Breda Noord? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Breda Noord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Breda Noord is 2.626 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.505 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Breda Noord is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Breda Noord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Breda Noord vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Breda Noord

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Breda Noord? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Breda Noord

Belcrum Doornbos-Linie Biesdonk Geeren-Zuid Wisselaar Krogten Geeren-Noord Waterdonken

Instellingen zijn opgeslagen