Ulvenhout in gemeente Breda

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Ulvenhout

Een eerste blik op Ulvenhout

Ulvenhout is een wijk in de gemeente Breda. Deze wijk telt volgens het CBS 4.925 inwoners. Momenteel staan er 28 woningen te koop en zijn er recent 47 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Ulvenhout. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 736.143 euro.

Woningen te koop 28
Woningen recent verkocht 47
Gemiddelde vraagprijs € 736.143
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Ulvenhout

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ulvenhout is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ulvenhout moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Ulvenhout.

Woningen recent verkocht in Ulvenhout

Er zijn recent 47 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ulvenhout. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ulvenhout.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ulvenhout. Een eengezinswoning in Ulvenhout komt het meest (69%) voor. Daarna komt een villa met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ulvenhout

In Ulvenhout wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Ulvenhout

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Ulvenhout (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Ulvenhout
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Ulvenhout

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Ulvenhout vergeleken met de Breda en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Ulvenhout

Wil je een huis kopen in Ulvenhout? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ulvenhout . Er staan momenteel 28 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ulvenhout alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ulvenhout.

Zoek je huurwoning in Ulvenhout? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Ulvenhout.

Huizenprijzen in Ulvenhout

Starterswoningen in Ulvenhout zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Ulvenhout zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ulvenhout zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Ulvenhout? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Ulvenhout

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ulvenhout is 3.856 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Ulvenhout is hoger vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Ulvenhout

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ulvenhout vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Ulvenhout

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Ulvenhout? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Ulvenhout

Ulvenhout Buitengebied Ulvenhout

Instellingen zijn opgeslagen