Breda Noord-West in gemeente Breda

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Breda Noord-West

Een eerste blik op Breda Noord-West

Breda Noord-West is een wijk in de gemeente Breda. Deze wijk telt volgens het CBS 26.355 inwoners. Momenteel staan er 85 woningen te koop en zijn er recent 231 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Breda Noord-West. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 357.976 euro.

Woningen te koop 85
Woningen recent verkocht 231
Gemiddelde vraagprijs € 357.976
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Breda Noord-West

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Breda Noord-West is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Breda Noord-West moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Breda Noord-West.

Woningen recent verkocht in Breda Noord-West

Er zijn recent 231 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Breda Noord-West. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Breda Noord-West.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Breda Noord-West. Een eengezinswoning in Breda Noord-West komt het meest (70%) voor. Daarna komt een galerijflat met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Breda Noord-West

In Breda Noord-West wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Breda Noord-West

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Breda Noord-West (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Breda Noord-West
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Breda Noord-West

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Breda Noord-West vergeleken met de Breda en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Breda Noord-West

Wil je een huis kopen in Breda Noord-West? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Breda Noord-West . Er staan momenteel 85 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Breda Noord-West alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Breda Noord-West.

Zoek je huurwoning in Breda Noord-West? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Breda Noord-West.

Huizenprijzen in Breda Noord-West

Starterswoningen in Breda Noord-West zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Breda Noord-West zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Breda Noord-West zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Breda Noord-West? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Breda Noord-West

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Breda Noord-West is 2.687 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.588 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Breda Noord-West is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Breda Noord-West

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Breda Noord-West vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Breda Noord-West

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Breda Noord-West? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Breda Noord-West

Gageldonk Kievitsloop Kesteren Muizenberg Heksenwiel Overkroeten Kroeten Emer Hagebeemd

Instellingen zijn opgeslagen